Yüzüncüyıl Gazeteciler Derneği

Yüzüncüyıl Gazeteciler Derneği ve Bağımsız Medya ve Gazeteciler Derneği yöneticileri LÖSEV'i ziyaret etti.

LÖSEV İstanbul Anadolu Yakası Bölgeden Sorumlu İl Koordinatörü Ayşe Ertuğrul ve LÖSEV Halkla İlişkiler Koordinatörü Neslihan Çelik, ziyarete gelen Yüzüncüyıl Gazeteciler Derneği Başkanı Yavuz Yılmaz, Başkan Yardımcısı Durmuş Çelen, Tevfik Erk, Erden Aktoğu ile Bağımsız Medya ve Gazeteciler Derneği Başkanı aynı zaman da Yüzüncüyıl Gazeteciler Derneği Başkan Yardımcısı Ufuk Bulut ile Mesut Solak'ı misafir ettiler.

Ziyarette tanışmanın ardından LÖSEV'i tanıtan Halkla İlişkiler Koordinatörü Neslihan Çelik, "25 Yılı aşkın bir süredir LÖSEV'in mücadelesi sürüyor. Bu arada Lösemi ve Kanser hızla yayılıyor. Yetkililerden bir isteğimiz var LÖSEV olarak önümüzü açın,  löseminin tedavisini  başaralım. Bu arada gönüllülerimiz sayesinde her geçen gün büyüyen LÖSEV kanserle mücadeleyi bıkmadan usanmadan yürütüyor. Bu çalışmalarımıza basın olarak bize destek veren tüm medya kuruluşlarına ve gazetecilere teşekkür ediyoruz. " ifadelerinde bulundu.

LÖSEV İstanbul Anadolu Yakası Bölgeden Sorumlu İl Koordinatörü Ayşe Ertuğrul: " Çağımızın en güçlü silahı tarım ve hayvancılıktır. Çığ gibi artan Lösemi ve Kanser hastalıklarının nedenlerinden birisi de kanserojen dolu sağlıksız beslenmedir. Çocuklarımızın tükettiği gıdalardaki tarım ilacı kalıntıları ve kimyasalların hepsi kansere yol açabiliyor. Bu konularda vatandaşlarımızın bilinçlenmesini de önemsiyoruz. LÖSEV olarak gıda laboratuvarımız açıldı. LÖSEV Seferihisar Çiftliğinde ürettiğimiz doğal satmusa mandalinalarını da tüketicilerle buluşturuyoruz. Sağlıklı beslenme konusunda bilinçlendirme çalışmalarımızı önemsiyoruz." şeklinde konuştu.

Yüzüncüyıl Gazeteciler Derneği Başkanı Yavuz Yılmaz: " Kanser ülkemizin en önemli sorunlarından birisi, bu illet hastalıkla mücadele eden sizler gibi kuruluşları da desteklemek bizlerin asli görevlerinden birisidir. Çalışmalarınızda hiç bir maddi karşılık beklemeden destek vermeliyiz." dedi.

Bağımsız Medya ve Gazeteciler Dernek Başkanı ve Yüzüncüyıl Gazeteciler Derneği Başkan Yardımcısı Ufuk Bulut'da konuya ilişkin konuşmasında ülke genelinde bulunan tüm gazeteci arkadaşlarımızla çalışmalarınızın haberlerini paylaşacağız şeklinde konuştu.

Yüzüncüyıl Gazeteciler Derneği Bakan Yardımcısı Tevfik Erk. " Sağlıklı Beslenme konusunda vatandaşlarımızın bilinçlenmesi için elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz"dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Koordinatörü Ayşe Ertuğrul ve Halkla İlişkiler Koordinatörü Neslihan Çelik gazetecilere LÖSEV'e verdikleri değerden dolayı teşekkür belgesi sundular. Ziyaret günün anısına çekilen hatıra fotoğraflarının ardından sona erdi.